Предложенията за храна са основна част от месечните дни на

...
Предложенията за храна са основна част от месечните дни на
Коментари Харесай

„Опитах M&S“ предложение за храна за £25 за Свети Валентин - те наистина надминаха себе си с едно ястие`

Предложенията за храна са съществена част от месечните дни на магазина за храна - и когато става дума за Свети Валентин, супермаркетите в действителност са нагоре.

Обещавайки огромни усети за по-ниска цена, Marks and Spencer оферират на вечерящите шанса да се насладят на тристепенно хранене с гарнитура и напитка по ваш избор единствено за £25, което е доста по-евтино от резервация за вечеря в изтънчен ресторант.

Да, по-скъпо е, в сравнение с е било в предишното, само че към момента има страхотна стойност и с рецесията с разноските за живот, която към момента оказва въздействие върху джобовете ни, уютната храна може да бъде най-хубавият вид. Романтиката не би трябвало да бъде перформативна и до момента в който с приятеля ми се наслаждавахме на уикенда, взехме решение да го създадем една нощ в нашия Airbnb.

Сделката за храна дойде в магазините на 9 февруари (петък) и ще бъде налична до Свети Валентин (сряда, 14), тъй че в събота се насочих към M&S, с цел да видя какво оферират. Да си призная, бях гледал онлайн преди, т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР