Предложението за спестяване на разходи на изпълнителния директор на WK

...
Предложението за спестяване на разходи на изпълнителния директор на WK
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на Kellogg се сблъсква с негативна реакция, защото предлага хората да ядат „зърнени закуски за вечеря“, за да спестят пари

Предложението за икономисване на разноски на изпълнителния шеф на WK Kellogg Гари Пилник за ястие на зърнени закуски за вечеря към момента не е спечелило потребителите, които се усещат напрежение в цените на питателните артикули.

Пилник театралничи, купувайки зърнени храни за вечеря, с цел да спести пари от хранителни артикули в изява в „ Squawk on the Street “ на CNBC на 21 февруари. Той отговаряше на въпрос по отношение на това по какъв начин какви са високите цени на храните и по какъв начин повече от 11% от разполагаемия приход на потребителите отиват за закупуването им, съгласно най-новите налични данни на Министерството на земеделието на Съединени американски щати. Клип от интервюто обикаля онлайн и беше посрещнат с това, което несъгласните виждат като ирония в предлагането на Пилник.

„ Категорията зърнени култури постоянно е била много налична и има наклонност да бъде страхотна дестинация, когато потребителите са под напън, ” сподели основният изпълнителен шеф на компанията за зърнени храни.

„ А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР