Предложение на Университета на Мичиган, насочено към възпиране на смущенията

...
Предложение на Университета на Мичиган, насочено към възпиране на смущенията
Коментари Харесай

Някои се страхуват, че политиката, предложена от Университета на Мичиган относно протестите, може да потисне усилията за свобода на словото

Предложение на Университета на Мичиган, ориентирано към въздържане на разстройствата в неговия кампус в Ан Арбър, откакто протестиращи против Израел прекъснаха почетно заседание, провокира ответна реакция от бранителите на свободата на словото.

Нарушенията на политиката, която към момента не е въведена, могат да доведат до премахване или изключване на студенти и преустановяване на работа на академични личен състав.

Протестът на 24 март на групи, призоваващи за учебното заведение да се откаже от компании, свързани с Израел, е измежду редицата демонстрации в академични кампуси в Съединените щати, в които студенти и организации са взели страна - в поддръжка на палестинците или на Израел - до момента в който Израел продължава своята 6-месечна война в Газа против Хамас.

Президентът на Мичиганския университет Санто Оно сподели в писмо до общността на кампуса, че протестиращите, които прекъснаха годишната гала по дипломирането на бакалавърските студенти с отличие, „ донесоха надълбоко отчаяние на ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР