Предложен законопроект за Калифорния може да намали натоварването върху учениците,

...
Предложен законопроект за Калифорния може да намали натоварването върху учениците,
Коментари Харесай

Законопроектът за Калифорния настоява училищата да раздават по-малко домашни, за да смекчат кризата с психичното здраве на учениците

Предложен законопроект за Калифорния може да понижи натоварването върху учениците, като изиска от учебните заведения да раздават по-малко домашни.

AB 2999, прочут още като „ Закон за здравословна домашна работа “, ще изисква от дистриктите да актуализират насоките си за домашните и да одобряват годишна политика, която да бъде публикувана на дистриктните чиновници и фамилиите. Той предизвиква локалните препоръки да вземат поради психическото и физическото здраве на учениците, като в същото време вземат поради гледните точки на родителите, настойниците, учителите и учениците.

Изглед от въздуха на Капитолия в Калифорния. Законопроект в щатското заседание може да докара до по-малко домашни за учениците. (Visions of America/Joe Sohm/Universal Images Group посредством Getty Images)

„ Като уединен родител, знам какъв брой стресиращо може да бъде времето за домашна работа за нашите деца и цялото семейство “, сподели депутатът Пилар Шиаво, един от спонсорите на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР