Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.

...
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в.
Коментари Харесай

Лорд Минчев: Миро, приличаш на фототапет с тигрова плешка

Предлагаме ви новите мнения на лорд Евгени Минчев за в. " Телеграф “ в седмичната му графа " ТелеГАФ “

Нелина да ожъне маковете по роклята си

Много, но доста претрупана дреха. Водопад от везани цветя се спуска по Нелина, с цел да стигне отвън мащабите на роклята, прекомерно разкроена, прекомерно церемониална. Певицата наподобява на служителка по бракосъчетания в някой съвет и единствено липсва едно менче със здравец, с цел да е по-достоверна. Заразителната усмивка трансформира малко този обилен пейзаж а прическата може да бъде сменена с всякоя друга, само че не и тази, не и тази. Предписвам на госпожата едно пътешестване до стилните столици на Европа а в случай че стигне до Лондон я поканвам на малко странствуване по адресите на положителния усет. Дали пък да не изреже роклята доникъде на бедрата...?

Цветни каламбури при Катето Евро

Много приветлива визия на Катерина Евро, само че имам няколко забележки. Една от тях е, че цветната тога съвсем не се разграничава от градинския пейзаж зад нея. Лилавите цветя и цветовете по облеклото като че ли извират един от различен, прескачат се, боричкат се, надвикват се, сливат се. Очилата, тъкмо като две микровълнови печки-съседки, са огледални и лишават от игривия сексапил на очите на актрисата. Косите са направени съвършено, единствено не ми подхожда панталона, само че той е прекомерно надалеч от тях, за наслада. Гаджето, който е все по-назад с уроците по български пита, че тази госпожа като се споделя Евро дали не е банкер. Наложи се да го отпратя в Google на разходка. Наздраве, госпожо Евро, напитката в ръката Ви с украса от градините Ви ли е?

Магдален Димитров- първенец по мода

Дни преди 69-ят си рожден ден, стилният император Магдален Димитров демонстрира забележителна прохлада. Той съчетава приветливо бял панталон и бяла риза с раирано сако. Двуредно и омекотено от вишневите черти, то издължава фигурата, връзва се добре с околните по цвят обувки. Димитров се готви за идния Десизо Монни бал на 1 август и доближените му занапред вършат залагания за метода по който ще се облече. Моите предсказания са за тъмносиньо и бяло в традицията на яхтените дрехи. Пиша отлична оценка на господина, предлагам го за премиите Fashion idol  заради общата му естетическа позиция през годините.

Миши Маринова, можеш и по-добре

Макар да утвърждавам главния цвят, тук липсват синхрон и съзвучие. Деколтето е прекомерно отворено а реверите са напряко демоде. Струва ми се, че певицата е взела назаем оперетен костюм или си прави смешки с бабините ракли. Маринова е прекалила с бюстието, чиито банели са прекомерно доста изразени. Имам възприятието, че всичко това е шито с отвращение и основава възприятие за естетическо напрежение. Не утвърждавам и обеците. Те са разпиляни, безредни, като че ли по-добре биха седяли на една елха а към тях- намигащи джуджета. Гримът е прекомерно мощен, черната линия е като асфалтова маркировка а прическата прекалено много припомня тази на Мария Илиева, с цел да я приема като фешън почерк от страна на Михаела. Ще слага междинен 3 на тази визия, виждал съм Маринова в надалеч по-удачни избори.

Миро - фототапет с тигрова плешка

Бях си забранил да пиша това лято за Миро, само че моето гадже попадна на този кадър. Че то, споделя моят човек, ризата му наподобява на петстепенно меню, сподели го, разбирате ли и се скри в кухнята. Преди да замирише на баварска наденица, към този момент бях сигурен, че по Миро са ситуирани тигрова плешка, листо от палма, вътрешност от филодендрон и филиз момина сълза, допускам, на пара. Помня, че съседката ни в Пазарджик, вуйна Върба имаше на едната стена сходен тапет и ми стана едно благо, благо...Стана ми едно Миро, Миро, в действителност. Дънките, герданчето и очилата заслужават непромокаема торба, тежък камък и езеро. Деси Стоянова носи точки, несъмнено подведена от онази японска дизайнерка. Понеже пиша на глас, гаджето отвори вратата на кухнята, миризмата на баварска наденичка ме обезсърчи да пиша каквото и да било повече.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР