Предлага се България да помоли Европейската комисия да я накаже

...
Предлага се България да помоли Европейската комисия да я накаже
Коментари Харесай

Цитат на деня: Звъним на Брюксел да ни бият с камшици

Предлага се България да помоли Европейската комисия да я накаже стопански. Става дума за заплаха от затваряне на рафинерията. Това е удивително, няма подобен народ в Европа. Това е потресаващо. Ние ща звъним на Брюксел да ни бият с камшици, тъй като ни работи рафинерията. Направо съм гневен.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев до момента в който в бюджетната комисия депутатите позволиха до разглеждане импортиран по време на съвещанието план на ГЕРБ, с който се предлага Министерският съвет да изиска преустановяване на дерогацията, която страната получи за импорт на съветски нефт макар глобите. Срокът на дерогацията изтича в края на 2024 година

Вносителят на плана Делян Добрев разгласи, че тази дерогация е докарала досега на съветския притежател на компанията 2 милиарда евро и на процедура с дерогацията се финансират режимът на Путин и войната в Украйна.
 Депутати оферират незабавно да се смени представителят на страната в Депутати оферират незабавно да се смени представителят на страната в " Лукойл Нефтохим "
Добрев подсети и че с решение на Народното събрание съществува опция страната да назначи необикновен представител в рафинерията, в случай че притежателите ѝ решат да прекратят производството.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР