Преди време теорията беше, че трябва да ядете Закусвайте като

...
Преди време теорията беше, че трябва да ядете Закусвайте като
Коментари Харесай

Популярен ресторант за бързо хранене пуска кебап за закуска - пълен с кифличка с бриош

Преди време теорията беше, че би трябвало да ядете „ Закусвайте като крал, обядвайте като принц, вечеряйте като дрипльо “, само че с нашия все по-натоварен живот, може да е мъчно да се побере в едно огромно утринно хранене - само че един ресторант за бързо хранене се пробва да го улесни с стартирането на своя кебап за закуска.

Ако в миналото сте си пожелавали бихте могли да се пъхнете във апетитен кебап заран, German Doner Kebab (GDK) сбъдва всичките ви фантазии с новото си предложение - и към този момент е налично от GDK London Holborn.

Уникалното меню е основано, с цел да отпразнувайте стартирането на първата идея за автомагистрала на марката за гурме кебап, GDK Baldock, и в случай че лансирането в Лондон е сполучливо, то може да бъде публикувано в цялата страна до останалите 130 клона.

Ресторантът за бързо хранене приветства новото си меню като „ изменящо играта “, защото можете да се включите в комбинацията от немски дюнер кебап за £5,99, която включва рулце или обвивка, цялостна с пилешко или телешко плюс я...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР