Преди три години и без предупреждение съпругът на Дима, излязъл

...
Преди три години и без предупреждение съпругът на Дима, излязъл
Коментари Харесай

5 шокиращи секс тайни разкрива историята на една домашна помощница

Преди три години и без предизвестие брачният партньор на Дима, излязъл „ за хляб” и повече не се прибрал вкъщи. Изоставил я с две невръстни деца, с източена банковата сметка и с празна половина в леглото. Останала със 7-месечно бебе, 3-годишно хлапе, без пари, в случай че не броим оскъдното майчинство, без работа и без изключително качествено обучение, което да отвори някакви благоприятни условия за добра кариера на Дима, тя нямала особени варианти, до момента в който една вечер не пристигнала сестра ѝ на посетители и се възхитила от свръхчистия ѝ дом. На секундата крушката в главата на Дима светнала и тя решила да стане домашна помощница, споделя Флагман.бг.

Към днешна дата, макар че е признателна за работата и за множеството от клиентите си, които се отнасят с почитание към нея, тя е най-благодарна за нещата, които научила за секса, до момента в който чисти домовете на другите.
1. Старите хора са по-палави, в сравнение с допускате
Не си мислете, че зад богатствата фасада на сладката ви баба не се крие разюздана секс тигрица. Много от по-възрастните клиенти на Дима имали в библиотеките си копие на „ Камасутра “, понякога намирала белезници, а в някои къщи имало даже секс люлки. Очевидно титановите тазобедрени стави в наши дни могат да вършат всичко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР