Преди повече от 20 години Владимир Путин се бори Русия

...
Преди повече от 20 години Владимир Путин се бори Русия
Коментари Харесай

Владимир Путин разкри истината за войната с Украйна: На НАТО просто му беше нужен силен враг, а не съюзник в алианса!

Преди повече от 20 години Владимир Путин се бори Русия да бъде член на НАТО. И получава отвод. През 1954 година Никита Хрушчов изпраща молба за присъединение на Русия към алианса. И също бива отритнат, което изостря връзките сред Съединени американски щати, Англия и Русия след Втората международна война.

23 години след последния опит на Путин да причисли Русия към алианса, Москва води война с НАТО. На територията на Украйна. И никой не си прави илюзии, че това е война сред двете страни, още повече, че водачът на Киев обикаля Европа в търсене на пари, оръжия и известност, а не стои зад бойците си, борейки се да ги отбрани.

Истината? Русия не търси война с Украйна, само че НАТО търси война с Русия на територията на Украйна. А Владимир Путин насилствено призна, че се е трансформирал в идеалния безбожник.

" Те просто имат потребност от мощен зложелател, който да анатемосат и против който да изправят оръжията си, с цел да спасят останките от своята власт. И Русия се трансформира в доста комфортен антагонист в тази война. Ние в никакъв случай не сме желали да водиме война със Запада или с Украйна. Просто пазиме личната си страна, тъй като в случай че през днешния ден Украйна влезе в алианса, на следващия ден Москва ще осъмне в пламъци, съвсем като Сирия ", споделил президентът със своето обграждане, разясняват високопоставени източници от Кремъл.

Истината е, че преди 20 години Путин насочва молба към Клинтън за приемане на Русия в НАТО. Но получава толкоз леден отговор, че остава " погнусен от двуличието на Запада ". Днес Байдън комфортно употребява този факт, с цел да изправи Съединени американски щати против съперник, който действително не съществува, предизвиквайки братоубийствена война в Русия и Украйна. С непредсказуем излаз и последствия, които ще обиден целия свят... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР