Преди дни тя изживя огромно щастие и бе на седмото

...
Преди дни тя изживя огромно щастие и бе на седмото
Коментари Харесай

След голямото щастие: Страшен удар за Саня Борисова, актрисата е безутешна

Преди дни тя изживя голямо благополучие и бе на седмото небе. Саня Борисова получи премията за „ Актриса на годината “ на провеждани годишно ВИП награди в разнообразни категории. Бившата брачна половинка на режисьора Ники Илиев едвам не полетя от кеф, тъй като постоянно е била спрягана за бездарната актриса, пробила около мъжа си…
Е, таман Саня се зарадва и… й забиха заплашителен пестник. Толкова мощен, че в случай че беше същински, а не устен, щеше да изхвърчи на няколко метра.
Работата е там, че премията за „ Актриса на годината “, която Борисова сграбчи, бе тотално отречена и незачетена от потребителите в нета. Хората не крият гнева си и не стопират да питат за какво и на какво тъкмо съображение тази премия е връчена на нея. Да, знаем, че Саня прави и филм, само че този филм още не е излязъл даже. Ще бъде на екран чак през април.
„ Толкова родни актриси има, които в действителност играят, снимат се в куп продукции, хората ги обичат и внезапно – актриса на годината била Саня. Ама, апелирам ви се, коя Саня и къде играе Саня?! Ей на – желая да я виждам, къде да го направя?! Но в нов филм, а не в тези, които вършиха с някогашния й мъж преди 10 години. Тия награди по този начин си ги раздават в България, цялостна бедност “, гневят се в нета.
А близки до Борисова разкриха, че тя била като пребита от тези мнения и даже се разплакала.
Източник: Crimesbg.com
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР