Преди броени дни бе представена първата официална снимка на крал

...
Преди броени дни бе представена първата официална снимка на крал
Коментари Харесай

Кралски биограф: Новият портрет на Хари и Меган унижава кралското семейство


Преди броени дни бе показана първата публична фотография на крал Чарлз Трети. На нея той театралничи със брачната половинка си Камила, престолонаследника принц Уилям и неговата брачна половинка Кейт Мидълтън.  и, които отсъстват от фотографията, разгласиха собствен формален портрет няколко дни по-късно, осведоми " 24 часа ".

Снимките са снимани от фотографа Мисан Хариман, който е и другар на двойката. Херцозите на Съсекс гледат право в обектива на едната фотография, а другата е отстрани. Двамата се държат за ръка и на двете фотографии.

Снимките се появяват на фона на слуховете за възходящо напрежение сред новия крал Чарлз Трети и двойката. Меган и Хари се отхвърлиха от купите си преди години. Двете им деца, Арчи и Лилибет, също нямаха кралски трофеи. 

Смъртта на кралица Елизабет Втора промени линията на заместничество и това автоматизирано направи децата на Хари и Меган принц и принцеса. 

Близки до двойката настояват, че те са обезпокоени за купите на децата си. Меган и Хари считат, че Чарлз може да забрани на внуците си да употребяват купите Негово и Нейно кралско височество. 

Кралският биограф Том Бауър счита, че херцозите на Съсекс са създали новите си портрети за да унижат кралското семейство. 

" Кралското семейство е жертва на Меган, която цели само да промотира марката си. Всичко е в тяхна изгода и е обвързвано с пари ", кава Бауър за Скай Нюз.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР