Преди 3 години и без предупреждение съпругът на една приятелка,

...
Преди 3 години и без предупреждение съпругът на една приятелка,
Коментари Харесай

Шокиращи сексуални тайни, които само домашна помощница знае

Преди 3 години и без предизвестие брачният партньор на една другарка, излязъл „ за самун ” и повече не понечи да се прибере вкъщи. Изостави я с 2 невръстни деца, с източена банковата сметка и с празна половина в леглото.
Останала със 7-месечно бебе, 3-годишно хлапе, без пари, в случай че не броим оскъдното майчинство, без работа и без изключително качествено обучение, което да отвори някакви благоприятни условия за добра кариера на Дима, дано я нарека по този начин, тя нямаше особени варианти, до момента в който една вечер не пристигнала сестра й на посетители, която се възхитила от свръхчистия й дом. На секундата крушката в главата на Дима светнала и тя решила да стане домашна помощница.
Към днешна дата, макар че е признателна за работата и за множеството от клиентите си, които се отнасят с почитание към нея, тя е най-благодарна е за нещата, които научила за секса, до момента в който чисти домовете на другите.

1. Старите хора са по-палави в сравнение с допускате
Не си мислете, че зад богатствата фасада на сладката ви баба не се крие разюздана секстигрица. Много от по-възрастните клиенти на Дима имали в библиотеките си копие на „ Камасутра “, от време намирала белезници, а в някои къщи имало даже секслюлки. Очевидно титановите тазобедрени стави в наши дни могат да вършат всичко.

2. Родителите на дребни деца най-вече вършат секс в мазето или на тавата
Колкото по-малки наследници имате, толкоз по-изобретателни сте, стане ли дума за замяна на милувки. За родителите с дребни деца таваните са изключително притегателни. Същото важи и за мазетата в къщите, само че не и в кооперациите. Дима споделя, че това са места, превърнати в будоари с дивани и уютни пердета и наложителния диван, на който се случва половата нощ. От презервативи през сексиграчки до страховити петна диваните в мазетата са биологична заплаха. Следващия път, когато отидете на посетители на другари с дребни хлапета, и ви поканят да седнете на дивана, може би е по-добре да изберете стол от трапезарията, най-малко ще сте наясно, че няма риск за здравето ви.

3. Жените държат вибраторите си на всички места, само че не и в нощното шкафче
”Не мога даже да ти кажа какъв брой пъти съм стояла в нечия баня, мислейки си: „ Знаехте, че ще пристигам през днешния ден да шетам и по тази причина дилдото е кацнало в профил на ваната, нали? ”, един път ми довери Дима. „ Жените и въобще двойките, които употребяват сексиграчки, въобще не се свенят да ги оставят на очевидно място. Имам възприятието, че това усилва половия им нагон, представяйки си по какъв начин някой различен ги воайорства косвено. ”

4. Изненадващ брой хора се прибират у дома за бърз секс по обяд, само че не и с половинките си
Сексът в обедната отмора е действително нещо и е много постоянно събитие, съгласно Дима. Всички знаем, че хората имат извънбрачни служебни романси, само че надали сме били наясно, че са толкоз смелчаците, които изневеряват в личната си спалня и то измежду бял ден. Явно по този начин удрят с един патрон два заека – хем няма да се харчат за хотел, хем в случай че половинката ги хване, а нямат кураж да й кажат, че желаят от дълго време да я изоставен, това ще реши нещата от единствено себе си. Но в случай че извадите шанс и не ви заловен на шаблон, постоянно може да обвините домашната помощница, че е била задоволително невнимателна, та да изпусне обецата си на пода.

5. Мъжете имат повече ритуали преди секс от дамите
Наблюдава се странна статистика при женените двойки. След известно време дамите стартират да имат вяра, че съпрузите им постоянно са подготвени за секс, без значение дали нежната половинка си е обръснала краката, до момента в който мъжете са уверени, че брачната половинка им ще стартира да губи либидото си към тях, в случай че те не се погрижат за положителната си физическа форма. В мъжките бани, съгласно Дима, постоянно е по-подредено след сантиментална нощ. „ Винаги разбирам по кое време клиентът ми е имал любовна вечер, в случай че намеря косми от подстриганата му брада, изрязани нокти, остатъчно благоухание на одеколон във въздуха, до момента в който на дамите не им пука изключително. В техните бани най-често намирам нахвърлени хавлии, само че не и диря от специфични мерки за замяна на милувки. ” Така че, допускам, това, което се носи като градска легенда, е съвсем правилно: множеството хора в никакъв случай няма да схванат какво се случва в половия живот на света... в случай че нямате домашна помощница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР