Преди 11 месеца направихме т. нар. сглобка, защото от омразата,

...
Преди 11 месеца направихме т. нар. сглобка, защото от омразата,
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Хасково: От една средноевропейска държава, водеща на Балканите, в момента ние изглеждаме отвратително навсякъде

" Преди 11 месеца направихме така наречен сглобка, тъй като от омразата, която се насади в българите преди 3 години, нищо положително не чака тази страна. Нищо! От една средноевропейска страна, водеща на Балканите, сега ние изглеждаме непоносимо на всички места. "

Това сподели пред симпатизанти и деятели на ГЕРБ в Хасково водачът на партията Бойко Борисов.

Според него протичащото се сега в Словакия е можело да стане и у нас.

" Тези 11 месеца бяха, с цел да успокоим хората и с цел да покажем, че така наречен смяна е била просто една борба за власт и постове ", добави Борисов.

" Трябваше да покажем, че фактически са дилетанти в ръководството. Представяте ли си по време на нашето ръководство да имаме единствено 1% усвояемост на фондове? 15 милиарда стоят към този момент три години. Ако това беше по наше време - единствено за това щеше да се приказва по утринните блокове. Сега нищо! В същото време всяка седмица плащаме по 500 милиона заеми, а нашите пари, избрани от Европа за Коронавирус рецесията - стоят. Другите страни ги похарчиха, не помниха за тях и потеглиха напред ", сподели водачът на ГЕРБ.

Той напомни, че от ГЕРБ са внесли преди три години Плана за възобновяване.

" Имаше цялостно болшинство в държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев. Защо не одобриха всички закони?! Българите трябваше да се убедят и да се опарят от това ръководство ", добави Борисов.

И разкритикува столичния кмет Васил Терзиев:

" В София пристигна един кмет, който се крие. Няма го. За 3 седмици съумя да затвори и съсипе града ни. Не може да се кара! Аз съм уверен, че и в столицата хората ще прогледнат. За наслада метрото се движи, тъй като не зависи от Столична община. Проектите, финансирани от Фандъкова, се доправят и нищо друго няма да бъде направено! "



КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР