Пред президентството се провежда протест срещу служебното правителство на Румен

...
Пред президентството се провежда протест срещу служебното правителство на Румен
Коментари Харесай

Протест пред президентство- под наслов #ГАZwithme

Пред президентството се организира митинг против служебното държавно управление на Румен Радев под наслов #ГАZwithme - отпратка към всеобщите митинги през 2013 година, избухнали след назначението на Делян Пеевски за началник на ДАНС, които бяха под наслов #ДАНСwithme, съобщи кореспондент на Novini.bg.

На митинга се чуват викания " Тук не е Москва ", " Радев е срам ", " Предател ", " Оставка ". Издигат се транспаранти с надписи " Независимот от " Газпром ", " Газпром go home ", " Позор за прислужниците на Кремъл и Путин ", " Газ г*з затрива ". Развяват се знамената на България и на Европейския съюз.
" Не можем да позволим да се връщаме обратно и то толкоз ужасно обратно. Едно от най-големите достижения на кабинета " Петков беше ", че се откъснахме от газовата взаимозависимост. Много е значимо да не се връщаме обратно във време, в което цяла Европа демонстрира, че няма да заплаща на кървясъл боен режим. Няма да позволим изменничество към кардиналната позиция на България към свободния свят ", подчертаха уредниците на митинга.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР