Празничните партита често изискват да нахраните тълпите наведнъж, така че

...
Празничните партита често изискват да нахраните тълпите наведнъж, така че
Коментари Харесай

Нахранете празничните тълпи с достъпна маринована око или гарнитура от сьомга

Празничните празненства постоянно изискват да нахраните тълпите едновременно, тъй че тази година предлагаме две впечатляващи съществени ястия, които вършат това елементарно. Те са толкоз положителни на стайна температура, колкото и горещи от фурната.

За вид с говеждо месо предизвикахме себе си да превърнем спестовното, на ниска цена парче говеждо месо в охолно, празнично ядене. Отговорът беше кръговиден, печено, което постоянно се смяташе за прекомерно постно, с цел да е нежно. За да изпечем тази сложна част и да получим сочни, съвършено изпечени резултати, ние мариновахме месото в съставки, които биха свършили работата вместо нас – като стартираме с лепкаво, сладко пюре от сини сливи. Това може да звучи извънредно, само че сините сливи са с високо наличие на хигроскопичен сорбитол и фруктоза, които - дружно със солта и соевия сос - укрепват метода, по който месото всмуква усета.

Захарите в сините сливи и кетчупа основават прелестно карамелизиран кора, до момента в който солта и соевият сос обезпечават фалшификация, която овкусява м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР