Практичен или полезен? А може би енергийно защитаващ? Според нумеролога

...
Практичен или полезен? А може би енергийно защитаващ? Според нумеролога
Коментари Харесай

Тези подаръци осигуряват енергийна защита на близките ви

Практичен или потребен? А може би енергийно защитаващ? Според нумеролога Ирина Лидерман, има дарове, които могат да бъдат всичко това. Някои от тях са по-бюджетни.

Камъни

Не е задоволително просто да купите гривна от блестящи камъни, би трябвало и да я заредите вярно. За задачата е нужно да имате чисти планове, позитивни страсти и просто би трябвало да пресъздавате това, което желаете да отправите към обръщение.

Шал или пандела

Красив, потребен подарък, който също така може да бъде мощно енергиен. Енергията на отбрана ще проникне надълбоко в текстилните нишки. Изберете вид от естествена материя, тъй като синтетиката не има защитни свойства.



Аксесоарите

Брошки, пръстени, обеци... Прекрасни движимости, които умерено могат да бъдат заредени с позитивна сила, която да пази получателя от беди. Те се носят постоянно, което пък ускорява силата, с която са заредени.

Чаши

Изключително наличен, бюджетен подарък, който също може да служи като енергийна отбрана. Налейте вода в чашата и наречете за здраве, за шанс и за отбрана от проблеми. Ако чашата е подарък за жена, можете да кажете: " Ти си красива, предпазена, светла, изпълнена с положителна сила ".

Обувки

Разбира се, обувки за подарък мъчно се избират. Трябва да познавате доста добре индивида - да знаете усета и размера най-малко. Но пък можете да си позволите и известна дързост като експериментирате.

Мобилен телефон

В днешно време това е един супер потребен и елементарен подарък - просто би трябвало да внимавате за положителни характерности и вероятно за цвета. Останалото не е толкоз значимо. Разбира се, и за цената - която да можете да си позволите.



Автомобил

Коя жена не си мечтае за нова кола, вързана в алена панделка? Е, това е съвършеният подарък. Колата е като втори дом за водача. И може да го пази от доста отрицателни въздействия.

Разбира се, нищо не би могло да ни защищити на 100 %. Няма по какъв начин да се скрием под капак. Но пък можем да изпратим позитивна сила на хората, които обичаме, и да ги зарадваме с готин подарък.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР