ПП/ДБ обещали на настоящия служебен регионален министър Иван Шишков да

...
ПП/ДБ обещали на настоящия служебен регионален министър Иван Шишков да
Коментари Харесай

ПП/ДБ обещали на Иван Шишков да го направят главен архитект на София?

ПП/ДБ дали обещание на сегашния длъжностен районен министър Иван Шишков да го назначат за основен проектант на София. Това разгласи кандидат-депутат от ГЕРБ-СДС и някогашен районен министър Николай Нанков.  Пред симпатизанти във Враца Нанков изясни какви са претекстовете на Шишков за офанзивите против партията водена от Бойко Борисов и основно строителството на автомагистрали и пътища.  

„ От няколко месеца му е дадено от „ положителните сили “ на Промяната, в случай че вземат изборите, да го създадат основен проектант на цяла София “, съобщи Нанков.  

Бившият районен министър акцентира още, че офанзивите на Шишков са свързани и със стотици милиони, като желае да се вършат поправки там където не са нужни, а единствено превантивни такива на междинна лента, поради претоварването на тежкотоварния трафик през последните 2 години.

„ Защото Промяната ни донесе и нулев, безусловно никакъв надзор по отношение на претоварването на тежките камиони. И той желае да направи за над 600 милиона лв. ненужни съществени поправки на автомагистралите. Тези пари трябват за други пътища, включително и в Северозапада “, сподели още Нанков.

Той добави, че различен претекст на Шишков, е че до момента в който гърми „ бомби “ и прави операции по малките екрани, се правят нарушавания за стотици милиони левове. „ Такова нарушаване е с пътя от Ботевград до Мездра, за който ние полагахме денонощни старания да е подготвен до края на 2022 година. Разплаща колосални суми по договорите, които сякаш съгласно него бяха порочни, противозаконни и така нататък - към този момент съвсем 2 милиарда лева И още, и още… “, сподели още Нанков.  

„ Същият този самозванец от служебния кабинет „ Шишо Бакшишо “, по сюжета на „ Приказки под Шишковия шубрак “, се разхожда по пътища, направени от ГЕРБ преди 8-9-10-11 години, с цел да взима проби… Но по какъв начин ги взима? Не по методиката на АПИ, а единствено 3-4 проби, от които има една компрометирана и единствено тя се демонстрира в ефир! И се прави извод, че 30% от „ асфалтът на ГЕРБ “ липсва. Абе, шарлататин, ти не построи нищо, не можеш да вземеш една проба законосъобразно и качествено, а си тръгнал да даваш оценка на ГЕРБ “, регистрира още Нанков във връзка последните обвиненя на Шишков.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР