Познаваме ги като модели, дизайнери, хитови изпълнители и инфлуенсъри. Те

...
Познаваме ги като модели, дизайнери, хитови изпълнители и инфлуенсъри. Те
Коментари Харесай

Психолог, икономист, философ: Кои са най-образованите българки в родния шоубизнес?

Познаваме ги като модели, дизайнери, хитови реализатори и инфлуенсъри. Те са най-популярните българки, които обаче, както се случва на доста от нас, се осъществят в друга сфера, а не в тази, за която са учили. 

Виж още: Днес честваме един от най-големите български празници

Тези авторитетни българки може да не упражняват специалностите, с които са излезли от ВУЗ-овете, само че пък сигурно са взели нещо от университета, което им оказва помощ и в актуалните им специалности. Представяме ви някои от най-известните и красиви висшистки в България, за които четем всеки ден, само че сигурно не знаем какво написа в дипломите им за висше обучение!

Джулиана Гани

Красавицата нееднократно е споделяла, че е учила музика, само че висшето ѝ обучение е в напълно друга сфера - стопанската система. Тя има тапия за бакалавър от Пловдивския университет по " Икономика на туризма ". По-късно пази сполучливо и магистърската си теза в компетентност " Управление на европейски планове ". Нещо повече - през 2018 година стана ясно, че тя ще преподава мода на студенти. 

Виж още: Алекс Петканова се извини в Инстаграм, Жени Джаферович разяснява

Мегз

Дизайнерката приключва филантропичната гимназия в Пловдив, където се учи профилирано история и литература. Въпреки това обаче тя получава висшето си обучение в Англия, където учи логика на психиката. В България обаче не се занимава с това, а има собствен сполучлив бранд за облекла.

Виж още: Ето го и Матео! Лора Караджова сподели бебчето и направи самоуверено заричане

Алисия

Певицата приключва обществени действия в Софийския университет. Впрочем по нейните стъпки е била и Анелия, само че тя по този начин и не приключва висшето си обучение. 

Виж още: Хайде на морето! Наум Шопов и Теа откриха сезона, артистът сподели тяло на гръцки господ

Кали

Когато приказваме за образовани хубавици, няма по какъв начин да не споменеми Кали. Тя е бакалавър по логика на психиката и магистър по философия.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР