Поведение на тотална разпоретина показа уж свястната Надежда Вишева, която

...
Поведение на тотална разпоретина показа уж свястната Надежда Вишева, която
Коментари Харесай

След лекото й поведение: Бившият на Надежда Вишева бесен, иска си сина!

Поведение на тотална разпоретина сподели сякаш " свястната " Надежда Вишева, която от известно време насам е подготвена и гащите да си смъкна пред Алек Младенов, единствено и единствено да не изтърве " последния трен ".

Помните, че тя самата повтаря този израз до погнуса, по адрес на наборката си Магдалена Томова, с която ги разделят единствено две годинки разлика. Маги обаче не се натиска на ергенчето, не плюе по всяка, на която той обърне внимание и не се държи като откровена шантонерка. Прави го Надежда, не Магдалена.

Снощи видяхме и най-големия срам на обезверената Вишева, която се намърда сама и неканена в леглото на още спящия Алек. Гледахме по какъв начин всички нощуваха на палатки, само че Надето се измъкна от палатката на девойките сутринта и се набута до Младенов, все едно му е гадже.

Нито ум, нито предвидливост, да не приказваме за наставнически образец, тъй като синът й към този момент е огромен, чудесно схваща какво гледа и да - ще гледа осъществяванията на майка си, било то и показани му от други деца.

Близки до Вишева разкриха, че някогашният й мъж може да дава ниска прехрана, само че буен от срама на екс благоверната си и в изблик на гняв декларирал, че е по-добре детето да живее при него и родителите му.

" Да си го взима индивидът! Да го взима, че с тая кукувица, която се предлага толкоз на ниска цена... срам! ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов надежда вишева Магдалена Томова маги томова ергенчето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР