Повече от две дузини щата са подали писмена жалба във

...
Повече от две дузини щата са подали писмена жалба във
Коментари Харесай

Тръмп е подкрепен от 27 щата в битката във Върховния съд, които предупреждават за „хаос“ през 2024 г., ако той бъде отстранен от гласуване

Повече от две дузини щата са подали писмена тъжба във Върховния съд, настоявайки най-висшият съд на нацията да остави някогашния президент Тръмп в бюлетината за президент на републиканците в Колорадо и предупреждавайки, че в случай че не го направи, президентските избори през 2024 година могат да бъдат „ в безпорядък “.

Генералните прокурори на Индиана, Западна Вирджиния и 25 други щата предизвестяват съда, че решението на Върховния съд на Колорадо да разгласи Тръмп за " въстаник " според Четиринадесетата корекция " има големи последствия, които доближават надалеч оттатък Колорадо. "

The най-висшият съд на нацията ще изслуша причините на 8 февруари и ще дефинира 18 януари краен период за сходни бюлетини. Съдиите издадоха административно прекъсване, което подрежда да сложи името на някогашния президент в първичното гласоподаване на Републиканската партия, най-малко до момента в който казусът бъде решен.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп маха на публиката на терена по време на пол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР