Повече от 300 000 души са подписали петиция, призоваваща руски

...
Повече от 300 000 души са подписали петиция, призоваваща руски
Коментари Харесай

Домашна котка, намерена мъртва в снега със следи от ухапвания, след като е била изхвърлена от влака от кондуктор, предизвиквайки възмущение

Повече от 300 000 души са подписали петиция, призоваваща съветски кондуктор да загуби работата си, откакто е изхвърлила домашна котка от трен, вярвайки, че е скитник.

Белият и джинджифилов котарак Том, прочут като Туикс, избяга от носача си във трен, пътуващ сред Екатеринбург и Санкт Петербург на 11 януари. Беше открит от кондуктора, който принудително изхвърли животното от вагона, до момента в който влакът беше спрян в град Киров, източно от Москва.

Стотици хора се сплотиха при минусови температури, с цел да търсят животното, който по-късно беше открит мъртъв на 20 януари, на малко повече от половин миля от релсите, където беше оставен. Доброволци оповестиха, че Twix е умрял от тежкия мраз и е претърпял редица хипотетични ухапвания от животни.

Съобщено.

Инцидентът провокира необятно отвращение в Русия, като хиляди наблюдават историята в специфични обществени медии сметки. Други споделиха наново вирусни фрагменти на котка, която е пусната в снега при температури, близки до -22 Фаренх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР