Повече от 1,3 милиона тона кокаин бяха конфискувани от лодки

...
Повече от 1,3 милиона тона кокаин бяха конфискувани от лодки
Коментари Харесай

Повече от 1,3 тона кокаин бяха конфискувани в Карибско море, тъй като заподозрени напуснаха кораб

Повече от 1,3 милиона тона кокаин бяха иззети от лодки по време на три обособени интервенции в Карибско море край Колумбия, заяви военноморският флот на страната в четвъртък и членовете на екипажа на един от подозрителните плавателни съдове изоставиха кораба, когато видяха управляващите да се доближават.

Общо колумбийският флот и военновъздушните сили заловиха 1342 кг кокаин, който щеше да бъде оценен на 45 милиона $ в интернационалния незаконен пазар, споделиха чиновници в известие за новините.

Властите споделиха, че първата интервенция е била осъществена покрай остров Тинтипан край северното крайбрежие на страната. Части от бреговата защита, работещи със аероплан на военновъздушните сили, " откриха недоверчив транспортен съд " в региона. След като забелязали приближаването на управляващите, членовете на екипажа „ избягали от мястото на престъплението, оставяйки лодката изоставена “, споделиха от Военноморски сили, без да разкриват дали обвинените са били хванати или са съумели да избягат. Длъжностни лица, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР