Поставеният под номер 1 в схемата Яник Синер (Италия) се

...
Поставеният под номер 1 в схемата Яник Синер (Италия) се
Коментари Харесай

Яник Синер - Алекс Де Минор е финалът на турнира по тенис в Ротердам

Поставеният под номер 1 в схемата Яник Синер (Италия) се класира за финала на шампионата по тенис на твърди кортове в Ротердам (Нидерландия) с награден фонд от 2.29 милиона евро.

Финалистът от предишния сезон победи представителя на домакините Талон Грийкспор с 6:2, 6:4 за 82 минути и за втора поредна година стигна до мача за купата.

" На тренировката през днешния ден се опитахме да подкрепям много висок интензитет, пробвайки се да усетя корта и да влеза малко в темп. Знаех, че би трябвало да подвигна равнището, което направих, и се веселя, че мога да играя още един път на финала в Ротердам ", сподели италианецът след триумфа.

Синер записа 14 поредна победа и ще играе на 16-ия си край на АТП, където негов противник ще бъде петият подложен Алекс Де Минор (Австралия), който по-рано през днешния ден се наложи над българина Григор Димитров с 6:4, 6:3. 22-годишният италианец, който подвигна първия си трофей от Големия шлем на Откритото състезание на Австралия предишния месец, не е губил от провалянето си от Новак Джокович в мача за купата на Финалния шампионат на АТП в края на 2023 година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР