Последният ден на юни ще бъде предимно слънчев и по-горещ

...
Последният ден на юни ще бъде предимно слънчев и по-горещ
Коментари Харесай

Последният ден на юни идва с много слънце и високи температури

Последният ден на юни ще бъде най-вече безоблачен и по-горещ от през вчерашния ден . Добра отплата за дъждовните дни, които ни донесе първият от летните месеци.

Вятърът е най-вече слаб. Максималните температури в страната ще бъдат сред 27 и 32 градуса. В столицата - към 27-28 градуса, Пловдив – 32 градуса, а във Варна - 28 градуса.

Информираността по отношение на рисковете от естествени бедствия е от основно значение

Последният ден на юни по нашето Черноморие ще е безоблачен. Следобед следва заоблачаване, само че няма да вали. Там вятърът също ще е слаб. Максималните температури - сред 26 и 30 градуса. Температурата на морската вода към този момент е 22-24 градуса.

Много слънце ще има и в планините. Следобед чакаме да се развива купеста облачност. Вятърът е най-вече слаб, а по високите елементи - до сдържан. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22 градуса, а на 2000 метра - към 15 градуса.

Преваляванията обаче ще продължат, въпреки не толкоз чести и интензивни

Джулай морнинг идва с съвсем ясно небе. Температурите още малко ще се покачат. Следобед и през нощта против неделя над Западна България чакаме да превали и прегърми.

На 2 юли в източните елементи на страната ще остане слънчево и горещо. Над Западна и Централна България прогнозата е за краткотрайни превалявания с гръмотевици. Възможни са и градушки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР