Посланик, оперна прима, евродепутат, спортист и бизнесдама станаха победители в

...
Посланик, оперна прима, евродепутат, спортист и бизнесдама станаха победители в
Коментари Харесай

Посланик, оперна прима, евродепутат, спортист и бизнесдама станаха „Личност в Новините“


Посланик, оперна прима, евродепутат, състезател и бизнесдама станаха спечелили в годишния конкурс на англоезичния новинарски уебсайт Novinite.com. Те бяха избрани посредством гласоподаване от самите читатели на онлайн медията, което се организира за 18-а поредна година.

Датският дипломат Сьорен Якобсен бе определен за " Личност в Новините 2017 " в категорията " Дипломация ". Въпреки относително дребното време, през което е в България – от ноември м.г., той съумява да се изяви освен като отличен посланик и другар на България, само че и да се включи в редица публични и благотворителни начинания. В категория " Култура " премията отиде при сопраното Соня Йончева, която продължава да популяризира по света геният на българите в оперното изкуство. Наградата в категория " Спорт " завоюва тенисистът Григор Димитров, за който 2017 година бе една от най-успешните в кариерата му и която приключи като №3 в международния тенис. В категория " Политика " за победител състезанието читателите на Novinite.com избраха евродепутатът Ева Майдел. В категория " Бизнес " премията отиде при изпълнителният шеф на " Лидл България " Милена Драгийска-Денчева.

Наградите бяха връчени от изпълнителният шеф на " Новините груп " Даниела Кетенлиева. Част от спечелилите не съумяха да получат персонално премиите си заради задължения в чужбина. Но това вместо тях направиха техни представители, които почетоха събитието.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР