Посещение на съпредседателя на Продължаваме промяната“ Кирил Петков в Благоевград

...
Посещение на съпредседателя на Продължаваме промяната“ Кирил Петков в Благоевград
Коментари Харесай

След влизане в Аквапарк: Защо се стигна до скандал с участието на Кирил Петков?

Посещение на съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков в Благоевград провокира скандал. Напрежението породи след влизането му, дружно с членове и симпатизанти на групировката, в Аквапарка в града, който от няколко години не работи.

От общината реагираха с позиция в обществените мрежи и нарекоха дейностите на Петков „ навлизане “. Кметът на града Илко Стоянов беше безапелационен, че дейностите на Петков са в прорез със закона.

„ Вярата ми към господин Сарафов е под всякаква рецензия “, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков

„ Това е затворен обект. Не е това метода, да влезеш на едно място и да нахлуеш. Законът, редът и разпоредбите би трябвало да се съблюдават “, безапелационен беше кметът на община Благоевград.

От локалната конструкция на „ Продължаваме промяната “ настояват, че обектът е наличен и отворен за всеки. Подчертават, че липсва даже табела, забраняваща влизането.

Каква е хронологията на политическите изявления?

„ Още преди година алармирах, че мястото не е обезопасено. Всеки може да влезе. Тогава - за премия, бях блокиран от формалната страница на общината във Facebook “, сподели Методи Байкушев от Политическа партия.

Според деятели на групировката казусът е различен. „ Очевидно казусът е, че общината не може да прави работа и когато цялото общество разбере, с помощта на нас, единственото нещо, което могат да създадат, е да произведат подправена вест “, посочи Байкушев.

„ Изказванията на партийни водачи в последно време ясно ни демонстрират, че се движим към някаква политическа гротеска “, съобщи президентът

Кметът на Благоевград обаче остава безапелационен, че Кирил Петков и съпътстващите го са направили нарушаване.

„ Не, няма достъп. Сега, постоянно може да разбият една ограда дребни да го назовем „ улеснен достъп “, само че не отива на лица, които би трябвало да дават образец - на някогашен министър председател и на депутати, да влизат по този метод. Чувстват се над закона, по този начин си го изяснявам, нямам друго пояснение за случая “, безапелационен е Илко Стоянов.
За момента, водачът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков резервира безмълвие по тематиката.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР