ПОРТЛАНД, Орегон. (KOIN) – Знаете ли онази пума, която беше

...
ПОРТЛАНД, Орегон. (KOIN) – Знаете ли онази пума, която беше
Коментари Харесай

Домашен любимец, погрешно смятан за пума в Тигард, „се случва повече, отколкото си мислите“: Държавни служители

ПОРТЛАНД, Орегон. (KOIN) – Знаете ли онази дива котка, която беше видяна в Тигард предишния четвъртък вечер? Е, оказа се, че въпреки всичко не е огромна котка.

Според град Тигард животното, видяно в Кук Парк, е доста по-малко от предстоящото. Всъщност това беше просто домашна котка.

Обвиняемият стрелец PDX искаше да убие семейство в Тексас: Съдебни документи

Градските управляващи разкриха грешката в петък сутринта, като споделиха, че „ това се случва повече от ти мислиш. “

„ Въпреки че Tigard е имал доказани наблюдения в предишното, за благополучие, този път не беше такова. По-добре е да бъдете внимателни и наясно и бдителността на нашата общественост е високо оценена “, сподели градът на публичните работи на Тигард в обществените медии.

В Орегон обаче са регистрирани няколко други наблюдения на пуми.

През август поредност от наблюдения на пуми покрай Кенън Бийч беше последвана от видеозапис на огромните котки, обикалящи по Пропосал Рок Луп покрай гъсто залесения резерват Каскейд Хед. Само предишния месец различен беше видян да се спотайва в по-големия регион на Салем.

Екипът на зоологическата градина в Орегон добави двама нови членове към листата си.

Имаше доста наблюдения на пуми из цялостен Орегон:

Пума преследва велосипедист по коридора на Маунт Худ, ODFW предизвестява

Наблюдението на пумата затваря Кенън Бийч при Хейстак Рок

Котка-пионер е първата известна дива котка, изкачила Хейстак Рок

Смята се, че минимум две пуми обикалят известни региони на северното крайбрежие на Орегон

Според уеб страницата на ODFW, наблюденията на пуми в щата нормално са необичайност, макар че той е дом на повече от 6000 от хищниците. Следва извадка от тяхното изложение:

Родени в Орегон, пумите се популяризират в целия щат, като най-високата плътност се среща в Сините планини в североизточната част на щата и в югозападните Каскадни планини. Техният главен източник на храна са елените, само че те също по този начин ще употребяват лосове, миещи мечки, толстороги овце и други бозайници и птици. Пумите са териториални животни и поддържат домашни обхвати до 100 благи. Най-активни на разсъмване и здрач, пумите са самотни ловци. Те нормално са самотни животни, като се изключи майките, които остават с котенца за към две години. Докато действителните наблюдения на пуми са се нараснали, койотите, котките и кучетата постоянно се бъркат с пуми. Пумата може да бъде разпозната по огромния си размер, котешки тип, непрекъснат загар или кафяв цвят на тялото и дълга опашка. Опашката на възрастен дива котка е дълга близо три фута и една трета до половината от общата й дължина. Следите на пуми могат да бъдат разграничени от следите на кучета, като се обърне внимание на детайлите.

За най-новите вести, прогнозата за времето, спорта и стрийминг на видео отидете на KOIN.com.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР