Портланд, Орегон, достигна ново дъно благодарение на политиките за защита

...
Портланд, Орегон, достигна ново дъно благодарение на политиките за защита
Коментари Харесай

Извънредната ситуация във връзка с фентанила в Портланд доказва, че левичарските политики за наркотиците и престъпността убиват американските градове

Портланд, Орегон, доближи ново дъно с помощта на политиките за отбрана на престъпността от града и щата: Обявено е изключително състояние поради рецесията с фентанила поразява града.

Кой можеше да планува това? Само всеки мислещ човек.

През 2020 година Портланд направи използването на опиати — даже на твърди опиати — де факто легална посредством мярка 110.

Почитателите на престъпността прогресивни хора в Града на розите и в цялата нация приветстваха този ход с крясъци на утвърждение.

Ами в този момент: Смъртните случаи от свръхдоза от синтетични опиоиди, провокирани от фентанил, скочиха с 533% в окръг Мултнома от 2018 година до 2022 г. 

С други думи, законът „ дано насърчим всеки да се самоубие “ не реши казуса с опиатите в града, а фрапантно го задълбочи.

Първо събудените градски чиновници се заеха с „ понижаване на вредите “, раздавайки комплекти за смъркане, станиол и сламки за пушене на потребителите, които изхвърлят боклука по улиците.

Изненада,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР