ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Губернаторът на Демократическата партия на Мейн

...
ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Губернаторът на Демократическата партия на Мейн
Коментари Харесай

Губернаторът на Мейн ще разреши един последен законопроект за безопасността на оръжията, ще наложи вето на друг след масовите стрелби в Луистън

ПОРТЛАНД, Мейн (AP) — Губернаторът на Демократическата партия на Мейн Джанет Милс сподели в понеделник, че ще позволи един от последните двойки ограничения за сигурност на оръжията сметки — интервал на изчакване за закупуване на оръжие — да стане закон без нейния автограф след всеобщата пукотевица в Люистън.

Губернаторът разгласи, че ще остави да мине 10-дневен интервал, без да подпише или наложи несъгласие на 72 -часова сметка за интервал на изчакване, което разрешава да влезе в действие без деяние. Законът ще влезе в действие това лято.

Губернаторът също по този начин сподели в понеделник, че е наложила несъгласие върху възбраната за взрив приклади, която би се приложила към устройство, което може да се добави към полуавтоматична пушка, с цел да може да стреля като картечница. Въоръжен мъж употребява приклад по време на стрелбата в Лас Вегас през 2017 година, при която 60 души бяха убити и 869 души бяха ранени.

72-часовият интервал на изчакване за продажба на оръжия провокира гневна опозиция от републиканците, които споделиха,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР