Портфолиото на GTC в България се разрасна с още една

...
Портфолиото на GTC в България се разрасна с още една
Коментари Харесай

Sofia Tower 2 – технологии и удобство в сърцето на града

Портфолиото на GTC в България се разрасна с още една първокласна офис постройка -. Най-новият клас А план в сърцето на София е част от комплекса Mall of Sofia, който включва комерсиална и офисна част.Цялостната идея на плана е наемателите да получават с изключение на първокласни офис площи също и пряк достъп до голям брой бизнес услуги, благоприятни условия за извършване на покупки и отдих. В допълнение - те се радват на пряк достъп до общ паркинг, фитнес зала, супермаркет, заведения за хранене, магазини и зона за развлечения.

Портфолиото на GTC в България се разрасна с още една първокласна офис постройка -. Най-новият клас А план в сърцето на София е част от комплекса Mall of Sofia, който включва комерсиална и офисна част.

Цялостната идея на плана е наемателите да получават с изключение на първокласни офис площи също и пряк достъп до голям брой бизнес услуги, благоприятни условия за извършване на покупки и отдих. В допълнение - те се радват на пряк достъп до общ паркинг, фитнес зала, супермаркет, заведения за хранене, магазини и зона за развлечения.

Проектирана и построена по най-високите модерни стандарти за стабилно строителство, е в развой на узаконяване с LEED Gold. Офис постройката включва 9 офис етажа с обща отдаваема повърхност 8600 кв.м. Тя е съвършената композиция от съвременен дизайн и функционалност.

Наемателите на постройката ще се възползват от най-съвременните енергоефективни технологии, огромни пространства с окачени тавани, отваряеми прозорци и повдигнати подове с първокласни настилки. Светлата височина на пространствата е 2.90 м, което обезпечава отлична среда за работещите в постройката. Системата за видеонаблюдение, контролът на достъпа, противопожарните аларми и спринклерите дружно със системата за ръководство на постройката способстват за сигурността на работното пространство. Остъклената слънцезащитна фасада разкрива впечатляваща гледка към града, като в същото време поддържа ветровит и удобен интериор.
Реклама
В допълнение към тези улеснения наемателите имат опция да персонализират екологичното пространство в Sofia Tower 2 по този начин, че да дава отговор на характерните потребности на бизнеса им.

Два от етажите на постройката, с обща повърхност 1500 кв.м, са изцяло оборудвани като гъвкави офис пространства под марката betahaus. Освен от клиентите на марката тези офиси ще могат да се употребяват и от други наематели в постройката според от съответните им потребности.

" Желанието на GTC да навлезе в бранша със споделени офис пространства е в резултат на трендовете, които следим вследствие на пандемията. В продължение на няколко месеца проучвахме опциите да разработим лични споделени офис пространства в България, както и в останалите страни, в които оперираме. Първоначално концепцията беше GTC да развива този сегмент независимо, като най-после да отдава чартърен изцяло подготвен артикул. Тъй като обаче ние сме на първо място вложител в недвижими парцели, взехме решение да създадем партньорство с компания, която има опит в ръководството на подобен вид планове и познава спецификата на пазарния бранш. Именно по тези критерии betahaus се отличи като един от най-хубавите евентуални сътрудници за нас - те разполагат с интернационален опит, а в България са едни от най-добре представящите се оператори на коуъркинг пространства ", изясни Зив Гиги, изпълнителен шеф на GTC за Югоизточна Европа.

Освен еластичност, екологичност и комбинацията сред разнообразни улеснения и услуги предлага и преимуществата на отличната локация. Районът има бърз достъп както за пешеходци, по този начин и за коли от всички направления. Проектът е единствено на 3 мин. пешком от метростанция " Опълченска ".
Реклама Проектът предлага: Топ локация в сърцето на града, наоколо до метростанция Клас А офис пространства с обща повърхност 8600 кв.м Енергийно ефикасна постройка с извънреден дизайн Споделено офис пространство - 2 етажа с обща повърхност 1500 кв.м Директен достъп до под земята паркинг, фитнес център, супермаркет, магазини, заведения за хранене и развлечения в Mall of Sofia КомпаниятаGTC (Globe Trade Center) е водеща капиталова и предприемаческа компания с интервенции в сегмента на бизнес парцелите в Централна и Източна Европа. Компанията строи, придобива и ръководи офис здания и центрове за услуги и търговия. За близо 30 години активност в района GTC е осъществила 79 съвременни офис и търговски планове от висок клас с обща повърхност 1.4 млн. кв.м. Към момента компанията ръководи портфейл от 43 търговски здания, предоставящи към 740 хиляди кв.м отдаваеми офис и търговски площи в Полша и Унгария, както и в Букурещ, Белград, Загреб и София. Освен това GTC има подготвеност за развиване на към 440 хиляди кв.м търговски и офис парцели в столиците на Централна и Източна Европа, като 61 хиляди кв.м от тях към този момент са в развой на създаване. Около 88% от портфолиото на GTC, на обща стойност 1.7 милиарда евро, има екологични документи, а останалите здания са в развой на узаконяване. Чрез проектирането и виновното ръководство на устойчиви в екологичен проект търговски центрове и офис здания компанията се грижи за здравето и комфорта на хилядите си наематели, техните чиновници и клиенти. Стремежът на GTC е да реализира активността си по метод, способствуващ за постигането на задачите за стабилно развиване. Компанията обръща все по-голямо внимание на намаляването на въглеродния си отпечатък още от стадия на обмисляне на нови вложения, както и посредством внедряване на нововъведения в съществуващите обекти. Портфолиото на GTC в България включва две първокласни офис здания на топ локация в квартал " Младост " - Advance Business Center 1 и 2, с обща повърхност 33 000 кв.м. Другият огромен план в София е многофункционалният търговски комплекс Mall of Sofia с 22 хиляди кв.м търговски площи и две офис елементи - Sofia Tower 1 и Sofia Tower 2, с обща повърхност 19 000 кв.м. GTC S.A. е листната на Варшавската фондова борса и е включена в листата на фондовата борса в Йоханесбург. Свързани публикации Събуждането на офис пазара в София продължава с сдържан ритъм 21 ноември 2022, 12:34 GTC и betahaus отварят две нови споделени пространства в офис здания в София 14 ноември 2022, 15:33 Кои са десетте най-големи притежателя на офис здания в София 6 юни 2022, 14:36
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР