Порше разшири гамата си автомобили със средно разположен двигател с

...
Порше разшири гамата си автомобили със средно разположен двигател с
Коментари Харесай

Повече мощност за "Порше" 718 "Бокстер" GTS и 718 "Кайман" GTS

Порше " разшири гамата си коли със приблизително ситуиран мотор с новите двуместни модели 718 " Бокстер " GTS и 718 " Кайман " GTS. Мощността на колите към този момент е увеличена до 365 конски сили или с 35 к.с. повече от предшествениците, с помощта на редица усъвършенствания по 2.5-литровия 4-цилиндров боксерен мотор с турбокомпресор.

Автомобилите могат да се поръчат с 6-степенна механична трансмисия или опционалната автоматизирана с двоен съединител. Автомобилите GTS са общоприетоо оборудвани с редица варианти като пакета Sport Chrono, системата на " Порше " за векторно систематизиране на въртящия миг с механична блокировка на задния диференциал и системата за интензивно ръководство на окачването.
 Повече мощ за
© Порше

Максималният въртящ миг от 430 Нм, разполагаем сред 1900 и 5000 об./мин. дава още по-добро ускоряване и еластичност. В комбиниране с автоматизираната трансмисия и пакета Sport Chrono, моделите GTS форсират от нула до 100 км/ч за 4.1 секунди. Максималната скорост е 290 км/ч.

Собствениците на колите от серията 718 могат да изтеглят приложението Porsche Track Precision, което разрешава на лидера автоматизирано да записва, извежда и проучва данни за шофирането на своя смарт телефон.
 Повече мощ за
Цените на колите в Германия с включен Данък добавена стойност са 78 160 евро за 718 Boxster GTS и 76 137 евро за 718 Cayman GTS.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР