Порно актрисата Сторми Даниелс, за която се твърди, че е

...
Порно актрисата Сторми Даниелс, за която се твърди, че е
Коментари Харесай

Процесът срещу Тръмп - той не спи с Мелания, порноактриса го напляскала със списание

Порно актрисата Сторми Даниелс, за която се твърди, че е имала връзка с някогашния президент Доналд Тръмп, разказа тази нощ по време на наказателния развой по какъв начин е имала полови връзки " без презерватив " с политика през 2006 година, дружно с доста други интимни детайлности.

Даниелс, която се появи в съда в Ню Йорк, облечена в повърхностно черно облекло и очила с черни рамки, изглеждаше спокойна по време на показанията си, само че правосъдните кореспонденти трябваше да привлекат вниманието й на няколко пъти, с цел да я накарат да приказва по-бавно.

Актрисата сподели, че се е срещнала с Тръмп на събитие по време на шампионат по голф през 2006 година (той е бил на 59 години; тя е била на 27) и че политикът я е описал като „ умна “, тъй като с изключение на порно актриса е била и режисьор и сценарист.
След тази среща телохранителят на Тръмп изискал телефонния й номер.

Същия ден Даниелс отишла в хотелската стая на магната, която тя разказа като " седем пъти по-голяма от жилището й " и сподели, че Тръмп я е приел в сатенена пижама, което изненадало младата жена.
Седейки в една и съща стая, съгласно Даниелс, те са говорили към два часа по разнообразни тематики, като да вземем за пример какъв брой пъти Даниелс е трябвало да бъде тествана, с цел да види дали има полови болести в работата си като актриса и опцията тя да се появи в шоуто на Тръмп. Говорили и за фамилията на Тръмп, като той признал, че не спи в една стая със брачната половинка си Мелания.

В един миг от диалога на Даниелс му омръзнало Тръмп да е толкоз „ нахален и пищен “ в отговорите си и заплашила, че ще го набие със списание – на което магнатът бил на корицата – по задника, което в последна сметка направила.
Малко след тези изказвания процесът спря за отмора и когато правосъдните заседатели и Даниелс излязоха от стаята, съдията сподели на прокурорите, че не е належащо да навлизат в толкоз доста детайлности.

Когато Даниелс се върна на трибуната, актрисата описа, че в един миг е отишла до тоалетната и че когато е излязла, Тръмп към този момент е лежал на леглото по долни дрехи.

Даниелс сподели, че макар че не е била дрогирана или пила алкохол, тя не може да си спомни „ по какъв начин се е озовала там “, само че е правила секс без презерватив с Тръмп.

Даниелс сподели, че по-късно още веднъж е видяла Тръмп на няколко пъти и че при един от тях магнатът още веднъж се е опитал да прави секс, само че нищо не се е случило, тъй като тя била в цикъл и това е бил последният път, когато са се видели персонално.

Въпреки това те говорили по телефона за опцията да се появи в телевизионното му шоу на няколко пъти, нещо, което по този начин и не се осъществило.

Тръмп изслуша всички тези изказвания, до момента в който гледаше напред с намръщено лице. Юридическият му екип изиска от съдията във вторник актрисата да не свидетелства за " детайлности за полов акт ", което беше признато от арбитър Хуан М. Мърчан. В хода на няколкоседмичния развой, първият по рода си за някогашен президент, някогашният юрист на Даниелс, Кийт Дейвидсън, сподели, че е договорил заплащане от 130 000 $ през 2016 година, с цел да резервира мълчанието й за тази спекулация с магната през 2006 година

Посредник в тези договаряния бил Майкъл Коен, някогашен юрист и дясна ръка на Тръмп, който в този момент се чака да бъде един от звездните очевидци на обвиняването.

Кандидатът на републиканците на тазгодишните президентски избори е изправен пред 34 обвинявания, в това число подправяне на бизнес документи, с цел да прикрие извънбрачната си връзка с Даниелс.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР