Поредният нарушител блокира пътя на пешеходците в Центъра на Пловдив.

...
Поредният нарушител блокира пътя на пешеходците в Центъра на Пловдив.
Коментари Харесай

Наглост! Водач на джип превзе цял тротоар в Пловдив

Поредният извършител блокира пътя на пешеходците в Центъра на Пловдив. Джипът бил изтипосан на тротоар на ул. „ Митрополит Панарет”, като лидерът не е оставил даже и малко разстояние, през което пешеходците да минават. За това алармира четец на TrafficNews , който е попаднал на нарушаването.

„ Ако майка с количка желае да премине, то тя би трябвало да слезе на пътя с колите, с цел да го стори”, показа нашият четец.

Припомняме, че законът изисква обезпечаване на най-малко метър и половина разстояние, ако се наложи да използваме тротоари за паркиране на колите си.

Колата не е спряла за малко или на спешни, което още веднъж не би извинило нарушителя, само че въпреки всичко би било знак, че осъзнава, че мястото му не е там.

„ В Пловдив законът очевидно е за балъците!” пишат възмутени жители, които всекидневно се натъкват на извършители под тепетата.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във или на публицистичната ни поща

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР