Поредната война между ГЕРБ и Продължаваме промяната продължава с пълна

...
Поредната война между ГЕРБ и Продължаваме промяната продължава с пълна
Коментари Харесай

Митов, ГЕРБ: Кирил Петков е като амбулантен търговец, няма вътрешен механизъм за самооценка

Поредната война сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната " продължава с цялостна мощ. 

След коментара на Тома Биков за изявлението от тази заран на Кирил Петков по Нова телевизия, и още един политик от ГЕРБ се изрече по тематиката на страницата си във Facebook. Този път това е Даниел Митов, написа обстоятелства.бг.

Ето какво разгласява той:

Опитах се деликатно да изслушам изявлението на Кирил Петков тази заран и признавам, че бях на път да получа апоплексия. По реакцията на медиите виждам, че множеството от тях са били в същото състояние, защото тълкуванията на изреченото са диаметрално противоположни.
Ако третият мандат отидел в Българска социалистическа партия, щял да беседва с тях, само че имали разлики. С Демократична България нямал разлики, само че не можел да им гласоподава кабинет, в случай че ГЕРБ даде своята поддръжка. А може би щял да гласоподава за сформиране на държавно управление с мандат на Демократична България, в случай че ГЕРБ нямат свои представители в кабинета. Но било доста значимо " здравите сили " да се обединят в идващия парламент. Пък и доста се зарадвал на песента за Лена.
Какво тъкмо има намерение да прави по-скоро ще би трябвало да научим от Делфийския пророк.
Но пулсирането в слепоочията ми се усили трагично, когато господин Петков с усмивка и без капчица срам разгласи, че вчерашното му крушение с позвъняването на гръцкия енергиен министър било пресилено и резултат от злоба и ревнивост на настоящия български длъжностен министър.
Подход на амбулантен търговец - в случай че не успее да ти продаде прахосмукачка, то най-малко би трябвало да ти пробута ръкохватка за прахосмукачка. Липса на какъвто и да било построен вътрешен механизъм за саморегулация и самокритика.
Едно обаче е ясно - Политическа партия ни бута към избори. Говорят за идващия парламент и някакви " здрави сили ", изцяло в стилистиката на незрелия социализъм. Останалото словоблудство е некадърен опит да се прикрие действителната цел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР