Поредната акция по раздаването на безплатен домашен сладолед организира днес

...
Поредната акция по раздаването на безплатен домашен сладолед организира днес
Коментари Харесай

Бивш метеоролог отново раздава безплатно сладолед в центъра на Смолян

Поредната акция по раздаването на безвъзмезден домакински сладолед провежда през днешния ден смолянчанинът Минчо Хаджиев, в центъра на регионалния град. Своеобразната почерпка ще е от 17 до 19 часа на Стар център- площад „ Свобода “, наоколо до сърничките. Сладоледа ще бъде шоколадов прецизира някогашният метеоролог.

" Тъй като не мога просто да застана ей по този начин на остарелия център и да разпределям безвъзмезден сладолед, желаех от кмета на Смолян позволение за митинг. Тази година задачата ми е да разпространявам забавната концепция, която е обща с моя другар доктор Стефан Райков, за изработката на самобитен Слънчев часовник на Роженските поляни ", разяснява Хаджиев.

Идеята е да се употребява сянката на 111-метровият стълб с българския трикольор, а на поляните да бъдат сложени съответните числа от краткотрайни структури.

" Всеки е добре пристигнал самичък да го направи или да помогне на различен. Включващо институции и компании. Важното е да стане. Защото ще бъде най-големият безоблачен часовник в света ", разяснява още смолянчанинът.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР