Поредна скандална изцепка от редиците на фашизоидната Възраждане на Костадин

...
Поредна скандална изцепка от редиците на фашизоидната Възраждане на Костадин
Коментари Харесай

ДАНС, ПАК ЛИ СПИТЕ? Депутатът-бакшиш на Копейкин плаши с нов народен съд и Белене

Поредна скандална изцепка от редиците на фашизоидната " Възраждане " на Костадин Костадинов взриви обществените мрежи. Дългогодишният претендент да додрапа до банката в Народното събрание, до момента в който въртеше геврека на таксиметровата си кола Емил Янков, който съумя да се снабди със законодателната власт, разгласи, че желае да отвори " Белене " за политзатворници и да провежда нов Народен съд. 

В ръководената и основана от американския милиардер Марк Зукърбърг обществена мрежа фейсбук Янков, досегашен бакшиш, дава обещание на гласоподавателите си вземела ли " Възраждане " властта, по какъв начин на часа щяла да се погрижи в страната да проработи мрежа но ГУЛАГ в Съюз на съветските социалистически републики. 



В поредност мнения, очевидно проспани от Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и службите, Янков самоуверено дирижира сюжет за връщане на комунизма и трудовите лагери. 



Иначе съветофилът, който службите не ловят, стана прочут предходната година не с някоя велика концепция за законова промяна, а с санкция за погрешно паркиране в Пловдив. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР