Популярният привърженик на ЦСКА Здравко Желязков, изстен още като Здравко

...
Популярният привърженик на ЦСКА Здравко Желязков, изстен още като Здравко
Коментари Харесай

Здравко от „Ритон“: Срам ме е от този ЦСКА. Назон е дебел и за бояджия

Популярният последовател на ЦСКА Здравко Желязков, изстен още като Здравко от „ Ритон “, се изрече остро по адрес на отбора на Нестор Ел Маестро. Певецът се изрече с положително единствено за атакуващия халф Тобианс Хайнц и призна, че се срами от тима на „ алените “.

„ Мога единствено да кажа, че и Моуриньо да пристигна с този
скотски сбирток,
който се изявява като футболисти в ЦСКА, нищо няма да може да направи. Имаме един първокласен състезател сега – Хайнц. Останалите като се изключи че са бездарни, само че и са на равнище Турицов. А той е за „ Б “ група. В последните шест-седем години едно и също се върти в ЦСКА – слаба игра. И в края на краищата, когато нещо се скапва, то се скапва от горната страна. Рибата се вмирисва откъм главата са споделили хората.

Да не се заблуждаваме повече. Моето почитание към Гриша Ганчев, подкрепям го, тъй като си дава парите за ЦСКА. Но очевидно хората, които се занимават със селекцията в клуба, са на доста ниско равнище. Най-безсрамната селекция в последните пет години е в ЦСКА. Назон с изключение на за бояджия не знам защо друго може да стане. Въпреки че и за това е пълен “, сподели Здравко пред „ Тема Спорт “.

„ Този хитрец, който предходната година го докараха от Армения, с изключение на по роднинска линия не виждам по какъв начин се е озовал на „ Българска войска “. Него и за чистач на подиума на предаването на Магърдич Халваджиян няма да го вземат.
В ЦСКА просто няма материал.
А подобен ЦСКА, който играе противен футбол и го разнасят в Европа, не е необходим на интелигентната част от най-голямата фенска маса в България. Мен ме е позор от този ЦСКА. За страдание към този момент не се и надявам да има смяна. Повтарям се – рибата се вмирисва откъм главата, а в ЦСКА тя към този момент е вмирисана до половината. Миналата седмица Славия заслужаваше да ни бие. Тази камила Мено Кох може да го вземат да държи лампа на някоя улица. Бесен съм и по тази причина съм толкоз прочувствен. Виждаме Левски. Взимат чужденци, които сигурно получават доста по-ниска заплата от нашите и играят много по-добър футбол. Откъде ги намират? Стойчо Стоилов да се обади и да попита Наско Сираков дали има някои играчи, които не са съумели да договорят, и да ги докара при нас! До там я докарахме “, добави известният артист.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР