Поотделно Лена, Найо и Асен Григоров са слаби комуникатори, събрани

...
Поотделно Лена, Найо и Асен Григоров са слаби комуникатори, събрани
Коментари Харесай

Смела жена разби ПП: Вие сте недоносчета на политическо ГМО на Радев – самовлюбени и безотговорни

Поотделно Лена, Найо и Асен Григоров са слаби комуникатори, събрани дружно са жалки полит-агитатори.
Ето опорките, с които потеглят в предизборната акция, канейки симпатизантите за разкриване на акцията на ППДБ:
“Защото нашето ДНК е различно… ”
Да, бе, да, тъй като вие не сте естествени хора, вие сте недоносчета на политическо ГМО на президента Румен Радев и дипломат Херо Мустафа: заядливи, сръдливи, алчни, мързеливи, ненаситни, кресливи. Самовлюбени. Безотговорни. Самодостатъчни.
“Не желаеме повече да има “свирен мач ”. Вече сме го играли години наред и той ни докара до ниски приходи, унизителни пенсии, брутална полицейщина, завладяване на сполучливи компании, гнет на завладените институции – данъчни, митници, прокуратура ”.
За 2 години и половина забогатяха единствено доближените до властта, както и до момента. Пенсиите си останаха унизителни, кабинетът “Денков ” лиши пенсионерите от коледни добавки, тъй като 16,5 милиона евро бяха изпратени в Киев. Бруталната полицейщина на Цветан Цветанов избледня пред бруталната полицейщина на Бойко Рашков.
Успешни компании са на ръба на банкрута, поради високите цени на горивата, провокирани от схемите с медиаторите, почнали при ръководството на държавното управление на Кирил Петков.
Шуробаджанащината се развихри: Лена-на-Киро-и-Миро плюс Хазарта кадрува в държавата; изхарчени бяха стотици хиляди лв. за воаяжи в чужбина, подвигаха самолета София-Солун-София; плащаха за консултанти на съдружничките на Линда Петкова и на Елисавета Белобрадова, на брачната половинка на Радан Кънев; 2 контракта от министерството на образованието, ръководено от Николай Денков, бизнес-партньор на Кирил Петков и на спорта, ръководено от Радостин Василев, народен представител от ППДБ, обогатиха адвокатската фирма “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ”, където работеше Лена Бориславова, а съдружничка е майката на Никола Минчев. Най-напред там отидоха парите от ББР, до момента в който принципал на държавната банка беше служебният министър на стопанската система Кирил Петков.
Терорът на данъчните не е спирал – Румен Спецов, назначен от Асен Василев, е политическо оръжие за кавга с неуместните. Митниците изгърмяха в най-страшния контрабанден скандал в най-новата българска история: с обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група (ОПГ) са Петя Банкова, някогашен шеф на Агенция “Митници ”, назначена от Асен Василев; Стефан и Марин Димитрови, близки другари на Бойко Рашков и Живко Коцев, препоръчан за основен секретар на Министерство на вътрешните работи от ген.Атанас Атанасов.
Както кметът на Стара Загора Живко Тодоров сподели през вчерашния ден: “Промяната ” усъвършенства работата на комерсиалния указател: вместо електронен автограф – подправен автограф.
Завладяна прокуратура ли?! От кого? Кирил Петков, Асен Василев, Лена Бориславова не са извикани на нито един разпит, макар многочислените разкрития за техните провинения, граничещи с закононарушения.
“За 2,5 години направихме в сравнение с ГЕРБ за 12 година ” О, да, повече, в сравнение с всички ръководства до момента: толкоз бели, нарушавания, неистини, разхищения – за толкоз малко време, не са правени в нашата страна в никакъв случай до момента.
От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР