Понятието интимна връзка скара вчера народните представители по време на

...
Понятието интимна връзка скара вчера народните представители по време на
Коментари Харесай

60 дни за доказване на интимна връзка? Няколко идеи как точно се доказва тя

Понятието " интимна връзка " скара през вчерашния ден народните представители по време на разискването на второ четене на измененията в Закона за домашното принуждение. Предложеният период от 60 дни се трансформира в камъка на раздора, а мненията в обществените мрежи заваляха със скороста на светлината.

И  тъй като да - има незабавна потребност наказателният кодекс да се промени и да отбрани жервтите на принуждение, ние от сутринта се чудим по какъв начин тъкмо се броят тия 60 дни интимна връзка? Хипотезите са няколко. Така - в случай че съдим по Бърнс и считаме че " Някога,съвсем инцидентно, някакси един път, някого целунал някой в цъфналата ръж … ”, то става ясно казусът, че “надали ще знае някой по какъв начин, по кое време, един път, някого целунал някой в цъфналата ръж ”. 

Тоест дори Бърнс счита, че доказването на интимна връзка в ръжта е доста сложна. 

 жена, мъж

Ако допуснем, че сме се поучили от американския опит обаче и си запазим синята рокля от първата секс вечер, както направи Моника Люински, тоооо, притесняваме се, че ще се натрупа прекомерно огромен дрешник с архивни облекла. Не е практично да се пазят всички облекла от първия секс, съгласете се. А и е финансово ужасно неизгодно. Иначе Люински към този момент стана на 50 - като прочетохме тая вест си казахме: " Леле, една епоха си отиде. Люински, по кое време стана на 50? "
                             

Относно доказването на 60-дневна интимна връзка, която не е основана на взаимно общуване, има и няколко странни, само че за сметка на това работещи метода. На първо място това е видеозапис. Ако нямате плюшено мече с камера в едното око в спалнята - е времената се менят, законите се преправят - купете си. Снимковият материал по-трудно се приема за доказателство, само че пък видеозаписите мoгат и да минат. 
Е, в този момент недейте да показвате цялата си Кама Сутра, че не се знае от какъв брой движимости лица след това ще се гледа записа. Дай, Боже, в никакъв случай да не се стига до там. 
В обществените мрежи към този момент вървят и тъжнои закачки, че в случай че сте гаджета на 59 дни, новия закон не ви лови. 
Публикуваха и мемета - “ Търся си гадже - до 59 дневна връзка ”. 



И въпреки всичко по какъв начин се потвърждава начало на интимна връзка, че да можеш по-късно начало да броиш 60 дни, че по-късно да приложиш новия закон. С персонален дневник? С писмо изпратено до теб с клеймо от датата на първия съкровен контакт и признания? С видео на първия буен секс? 
С СМС-и? Къде остават следите, по които да тръгнат следователите и движимостите лица, с цел да потвърждават тоя по този начин съкровен съюз?

Ами, я си представете, че става въпрос за загадка връзка. И в този момент - какво прави прокуратурата? Двама души си имат собствен съкровен сеят, за който никой не знае, няма позвънявания и СМС-и? Няма долни дрехи и сини рокли? Ма я си представете, че като сте правили обич сте били голи, не с рокля. 
Накря ще стане тъкмо, както Вежди Рашидов през вчерашния ден загатна. Ще стане като с оня американски рвжисьор, “дето го направиха на маймуна ”. Само че има една дребна детайлност. Американците по този начин го направиха на маймуна, че няма да излезе от пандиза до края на живота си. Ние в България това в никакъв случай няма да можем да го реализираме. 
И колкото и да ни се желае да няма “Нито една повече ”, истината е, че до момента в който законите се пишат по време на лятната почивка след национални лротести и поради напън от обществените мрежи, те няма по какъв начин да бъдат работещи, използвани и мъдро измислени.



Иначе в Министерство на вътрешните работи и в правосъдната власт не престават да работят хиляди читави, опитни и положителни хора. И единствено с помощта на тях тия прогнили и неприятно ръководени институции към момента някак работят. И не си мислете, че с един закон всичко ще се оправи. Ако някой желае да си свърши работата, ще си я свърши и със настоящия закон. Ако не желае - менци за разливане има доста. И все кривата кобилица ще ни е казусът. 
Истината е, че нищо в природата не се губи. За да прояви принуждение индивидът, обезобразил Дебора, евентуално самият той по някакъв метод е бил жертва на принуждение. 
Всяко деяние има назад на посока и равно на мощ противопоставяне. Май почти по този начин звучеше физичният закон, нали? Хайде в този момент се замислете идващия път, като видите някоя своя другарка с бушон, какво тъкмо ще извършите. Съставете си проект. Вземете телефона на дежурния служител на реда от вашето районно? Имате ли мобилния му? Аз неотдавна се обадих в полицията и го взех. Издиктуваха ми го, обадих се на един доста учтив човек и му обясних, че просто желая да имам контакт на някого на терен. 
В полицията и в прокуратурата въпреки всичко има доста способни хора. Доверявайте им се по-често и се обаждайте, като забележите нещо неправилно. Това е част от решението. Законът - това сме ние. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР