Понякога лоши целувки се случват на добри хора. Трябва да

...
Понякога лоши целувки се случват на добри хора. Трябва да
Коментари Харесай

Неудобни бивши, течащи носове и сандвичи с риба тон: Ето какво се случва, когато целувките на екрана наистина се объркат

Понякога неприятни целувки се случват на положителни хора.

Трябва да се тревожите за разположението на езика и сухите устни, както и за дълготрайния резултат от погрешно селекциониран обяд. Казано просто, от време на време магията не се случва с всяко натискане на устните.

И тази неизразима химия може да бъде още по-трудна за разкриване на снимачна площадка с безчет други фактори – вариращи от, да речем, неприятно навременна простуда до злощастно меню за занаятчийски услуги до обстоятелството, че вашата марка Вашият сътрудник може просто да е вашият бивш партньор, което не е рядко събитие в Холивуд, където звездите са склонни да се срещат постоянно с сътрудници.

Което може да изясни за какво за всеки човек, който се чуди какъв брой късметлии са да си изкарват прехраната, като се срещат от близко с привлекателните си сътрудници, има дузина повече, които мърморят какъв брой неуместен е целият комплект- е какъв брой друго е чувството от това по какъв начин може да наподобява на екрана.

Вземете го от, кралицата на rom-com, която има скл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР