Поне 23 души са изчезнали край бреговете на Тунис, съобщиха

...
Поне 23 души са изчезнали край бреговете на Тунис, съобщиха
Коментари Харесай

Най-малко 23 души са изчезнали край бреговете на Тунис, съобщиха властите

Поне 23 души са изчезнали край крайбрежията на Тунис, оповестиха локалните управляващи, до момента в който се организират интервенции по търсене и избавяне.

Националната армия на Тунис съобщи в изказване в събота, че е била известена за „ неразрешени плавателни интервенции “ от няколко региона по крайбрежието на Тунис. Петима обвинени в организирането на прекосяването са задържани, се прибавя.

Националната армия сподели, че фамилиите на изчезналите лица са изгубили връзка с тях и са уведомили управляващите. В изказването не се показва националността на изчезналите хора.

Държавната новинарска организация TAP заяви, че транспортен съд е отплавал от град Корба в североизточната провинция Набул.

Както Тунис, по този начин и прилежаща Либия са основни насочни точки за тези, които желаят да пътуват нередовно с лодка до Европа.

Мигрантите, които желаят да пътуват до Европа, постоянно идват по крайбрежията на Тунис от цялостен ​​свят, изключително от небогати и наранени от спорове региони на Субсахарска Африка. Повече от 12 00...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР