Помощта за Украйна е жизненоважна за националната и глобалната сигурност.

...
Помощта за Украйна е жизненоважна за националната и глобалната сигурност.
Коментари Харесай

Лойд Остин: Помощта за Украйна е жизненоважна

Помощта за Украйна е жизненоважна за националната и световната сигурност. Това разяснява министърът на защитата. Той съобщи още, че въпреки да е признателен, че Конгресът е приел бюджета за защита за фискалната 2024 година, има и искане за в допълнение финансиране от 60 милиарда $, което чака утвърждението на законодателите, което ще поддържа Украйна, Израел и Тайван, както и увеличение на производството на подводници.

Около 50 милиарда $ от тези добавки

ще преминат през индустриалната база на Съединени американски щати, поддържайки американските работни места допълнително от 30 щата, свидетелства той по време на чуване на комисията по въоръжените сили в Сената по отношение на настояването за бюджет на Министерството на защитата за финансовата 2025 година

„ Нашата сигурност в тези бурни времена разчита на силата на американската цел “, сподели той. „ Руският президент Владимир Путин залага, че Съединените щати ще се поколебаят и ще изоставят нашите другари и ще оставят Украйна в смъртна заплаха. Ако Кремъл надделее в Украйна, това ще насърчи бъдещите агресори по целия свят и Съединените щати ще бъдат доста по-малко сигурни в случай че Путин реализира своето в Украйна “.

„ Ако Америка си тръгне,

ще изложим свободния свят на заплаха и ще рискуваме невъобразими разноски и рискове. И ние знаем, че Китай и други следят и се учат от това, което прави Путин и по какъв начин ние реагираме. Въпреки че е числено превъзхождана и превъзхождана на бойното поле, Украйна свърши забележителна работа. Те са си върнали към 50% от земята, която руснаците в началото са окупирали, сподели той.

Украйна не моли другите да се бият за тях.

Те молят за средства, с цел да поддържат напъните си. Без помощ за сигурността те няма да могат да снабдят по този начин нужните системи за противовъздушна защита, от които се нуждаят, с цел да защитят хората си, а другите им отбранителни качества ще атрофират, уточни Остин.
По отношение на настояването за бюджет за финансовата 2025 година и бъдещите претенции за бюджет, Остин сподели: „ Единственият най-хубав метод, по който Конгресът може да продължи да поддържа Министерството на защитата, е да одобри предвидими, устойчиви и навременни бюджетни заеми. “

Източник: Уебсайт на Пентагона /Превод:SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР