Помните ли волната пеперуда Кати, която в пика на своята

...
Помните ли волната пеперуда Кати, която в пика на своята
Коментари Харесай

Помните ли волната пеперуда? Вижте какви ги върши в Египет

Помните ли " волната пеперуда " Кати, която в пика на своята фолк кариера реши да се откаже и да се отдаде напълно на развъждането на своята щерка?! Чаровната изпълнителка към момента минава за секссимвол, изключително след последните й фотоси.

Кадрите са направени по време на есенната й отмора в Египет, а Кати обилно демонстрира гърдите си на фотоси по бански. Певицата, която в края на 90-те направи голям взрив в попфолка, отхвърля да се завърне на музикалната сцена, само че пък радва почитателите си с провокативни фрагменти.

Тя посети Египет, където се наслаждения на една незабравима отмора и побърза да качи няколко фрагменти по бански, на които показва забележителна фигура. 

Все повече нощни клубове имат предпочитание да поканят Кати на присъединяване, само че тя отхвърля всички предложения. Не излиза наяве дали е толкоз добре финансово, че да не желае да изкара едни бързи пари или пък не може да събере храброст да се качи още веднъж на сцената, написа " Блиц ".

Каквато и да е повода, нейни фенове се надяват, че въпреки всичко ще се съгласи на един -два концерта, с цел да й се порадват още веднъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР