Помните ли, когато 42-годишният модел се появи на премиерата на

...
Помните ли, когато 42-годишният модел се появи на премиерата на
Коментари Харесай

Aдриана Лима отвърна на удара: Това е лицето на УМОРЕНА майка на 2 тийнейджърки и бебе на 1...

Помните ли, когато 42-годишният модел се появи на премиерата на предисторията на " Игрите на глада " с колегата си Андре Лемерс и децата им. Снимките на Лима провокираха бурна полемика в интернет пространството, а повода бе подпухналото лице на модела. Мнозина означиха, че то се е трансформирало доста заради евентуалното обилие от филъри, а очите ѝ почнали да наподобяват извънредно тесни.

Адриана обаче отвърна на удара, публикувайки стори, на което написа: " Ето по какъв начин наподобява лицето на изтощена майка на две тийнейджърки, интензивно момченце на 1 годинка, което се учи да върви и три кучета... Благодаря ви за загрижеността “, 

Що се отнася до пластичните интервенции, в които мнозина са уверени, някогашният ангел на Victoria’s Secret отхвърля да има каквито и да е. 

Да, Адриана в действителност е качила някой и различен кг, само че пък е майка на 3 деца и към момента може да постави в дребния си джоб хиляди по-млади от себе си девойки, което е задоволително, с цел да й кажем едно огромно отлично!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР