Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че мениджърът на

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че мениджърът на
Коментари Харесай

Матич с ехидна атака срещу Оле

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич съобщи, че мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяр би трябвало да поеме своята отговорност, в случай че Манчестър Юнайтед не се бори за купата във Висшата лига през този сезон.

След четири кръга „ алените дяволи " са с 5 точки на осмата позиция и към този момент изостават с цели 7 по отношение на водача Ливърпул. Тимът също по този начин е в серия от три следващи мача без триумф.

„ Треньорът би трябвало да сглоби тим, който да се бори за купата и в случай че не я завоюва, да поеме своята отговорност ", съобщи Матич, без да прецизира какво тъкмо има поради.

Сърбинът има единствено 22 минути от началото на сезона. Той показа, че не е склонен с решението на Солскяр да остава запаса, само че зависи единствено от него да покаже на норвежеца, че заслужава титулярно място.

„ В първите два-три мача той избра тима без мен. Работя колкото мога по-усърдно. Казах му, че почитам решението му, само че не съм склонен с него. От мен зависи да му покажа, че заслужавам да съм измежду титулярните 11 ", добави Матич, който е със сръбския народен тим.

„ Плавите " одобряват Португалия в квалификационна група „ В " за Европейското следващата година. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР