Полицията в Гренада в понеделник изказа своите съболезнования“ на близките

...
Полицията в Гренада в понеделник изказа своите съболезнования“ на близките
Коментари Харесай

Американците, чиято яхта е била отвлечена в Гренада, вероятно са били изхвърлени зад борда и са умрели, казва полицията

Полицията в Гренада в понеделник изрече своите „ съболезнования “ на околните на двама американски лодкари, „ изхвърлени “ в морето от избягали пандизчии – до момента в който към момента поддържайки „ ниска възможност “ от вяра, че жителите на Съединени американски щати може да са живи.

Докато комисарят на Кралската полиция на Гренада Дон Макензи сподели, че Кати Брандел са Ралф Хендри в този момент са класифицирани като „ изчезнали лица “, той удари уверено песимистична нотка в разискването на ориста им.

Трима упрекнати нарушители избягаха от пандиза на 18 февруари, преди да „ завладяват “ лодката на двойката, наречена Simplicity, и да се насочат на север, съгласно Маккензи. Полицията сподели, че бегълците са се качили на лодката, до момента в който е била акостирала в региона на Сейнт Джордж в Гренада.

„ Те са се насочили към Сейнт Винсент и Гренадини. Информацията допуска, че до момента в който са пътували сред Гренада и Сейнт Винсент, те се освободиха от жителите “, сподели Макензи пред кореспонденти.

Когато го попитаха дали следователите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР