Полицията, разследваща 30-годишното убийство на жена, застреляна от упор от

...
Полицията, разследваща 30-годишното убийство на жена, застреляна от упор от
Коментари Харесай

Наемен убиец, маскиран като шофьор на разносвач на пица, застреля жена на прага й

Полицията, проверяваща 30-годишното ликвидиране на жена, убита от упор от мъж, преоблечен като водач на разносвач на пица, остава „ решена “ да намерете килъра.

33-годишната Карън Рийд била в дома си в Уокинг на 30 април 1994 година, когато отворила вратата и разкрила мъж, който държал синя и бяла кутия за пица. Той я помолил да удостовери адреса и когато тя умряла, я прострелял пет пъти. Извикана е кола за спешна помощ, само че за жалост Карън умря на място.

Полицията счита, че убийството е поръчково и Карън - която не е взела участие в никаква незаконна активност - е била жертва на сбъркана идентичност. Въпреки преследването на повече от 3000 линии за следствие и приемането на 1700 изказвания, килърът на Карън в никакъв случай не е разпознат.

Преди ужасната 30-годишнина идната седмица полицията разгласява изказване. Старши проверяващ офицер, основен детектив контрольор Гарет Хикс сподели: „ Въпреки че са минали 30 години от убийството на Карън Рийд, ние оставаме решени да намерим отгово...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР