Полицията разпръсна протест на няколкостотин пропалестински активисти, които окупираха двор

...
Полицията разпръсна протест на няколкостотин пропалестински активисти, които окупираха двор
Коментари Харесай

Полицията разпръсна пропалестински протести в кампусите на Берлин и Амстердам

Полицията разпръсна митинг на няколкостотин пропалестински деятели, които окупираха двор в Свободния университет в Берлин, последното сходно деяние на управляващите като митинги, които са разбунените кампуси в Съединените щати се разпространиха в цяла Европа.

Ходът във вторник пристигна, откакто деятели сложиха към 20 палатки и образуваха жива верига към тях, с цел да стачкуват против войната на Израел против Газа.

Повечето бяха покрили лицата си с медицински маски и бяха наметнали шалове от кефия към главите си, викайки лозунги като „ Вива, вива Палестина “. Полицията прикани студентите да изоставен кампуса в университета в немската столица.

Можеше също по този начин да се види по какъв начин полицията води някои студенти и избухнаха сбивания сред служители на реда и протестиращи. Властите използваха пикантен спрей против някои от протестиращите.

„ Исканията на хората бяха много ясни, като главно споделяха, че е време Германия да вземе присъединяване в протестното придвижване по света “, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР