Полицията продължава да разследва възможността психопатът от Лас Вегас Стивън

...
Полицията продължава да разследва възможността психопатът от Лас Вегас Стивън
Коментари Харесай

Касапницата във Вегас – втори опит за масово убийство? Психопатът е планирал да удари друг музикален фестивал, но …

Полицията продължава да проверява опцията психопатът от Лас Вегас Стивън Падок в началото да е желал да удари различен музикален фестивал в града Падок се е опитал да наеме стаи в хотел „ Огден “, първокласна кула с аспект към фестивала „ Животът е хубав “, който се състоя на площта на 15 пресечки в Лас Вегас от 22 до 24 септември, написа в. " Дейли Мейл ". Падок е настоял за съответни стаи в „ Огден “ и още един неназован хотел, само че по-късно се отказал, откакто станало ясно, че те са заети по това време, оповестява CBS, базирайки се на свои източници.

 The Odgen itself (pictured) promoted itself as being at the heart of Life is Beautiful during the festival, which took place on the blocks at the rear of this photo, to the left and right
Кулата Огден

Това дава подов на следователите да считат, че той е възнамерявал да трансформира стаите в снайперово гнездо, сходно на това в Мандалей Бей.
Източникът спекулира, че Падок може да се е опитал да наеме стая, която ще му обезпечи стратегически аспект към мястото на събитието. Към момента не е ясно кой тъкмо апартамент в „ Огден “ той е желал да наеме, само че е известно, че става въпрос за жилище, ситуирано в източния ъгъл на постройката и с максимален аспект към фестивала.



Сградата е висока единствено 21 етажа. Това би понижило височината, от която той би стрелял, само че все пак, стрелецът отново би имал видимост до 11 от 15-те пресечки, в които се организира музикалното събитие, в това число и главната сцена.

Фестивалът на ден е бил посещаван от към 45 000 души.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР