Полицията на Върмонт публикува скица на заинтересовано лице в убийството

...
Полицията на Върмонт публикува скица на заинтересовано лице в убийството
Коментари Харесай

Полицията във Върмонт публикува скица на заинтересовано лице в убийството на пенсиониран декан на колеж

Полицията на Върмонт разгласява схема на заинтригувано лице в убийството на пенсиониран декан на лицей на известна пътека в Касълтън.

Индивидът, изобразен на скицата, е забелязан по железопътната пътека Делауеър и Хъдсън на 5 октомври към 16:30 ч., покрай мястото, където е намерено тялото на 77-годишния Хонори Флеминг, щат Върмонт Това се споделя в известие на полицията.

Свидетели описаха интересуващото се лице като бял мъж на растеж 5'10 на към 20 години с къса алена коса, последно забелязан да носи тъмносива тениска и да носи черна раница, съгласно щатската полиция.

Художник на полицейски скици Детектив Sgt. Адам Темпъл от службата на шерифа на окръг Сагадахок приготви скицата след пътешестване до Върмонт и среща със очевидци, които оповестиха, че са видели интересуващото се лице по следите, съгласно полицията.

Delaware and Hudson Rail Trail е сектор от някогашна железопътна линия с дължина 29,8 благи. Има два сектора от пътеката във Върмонт, разграничени от част от пътеката в щата Ню Йорк. Пътеката е отворена за пешеходци, велосипедисти и ездачи.

Инцидентът идва към два месеца, откакто друга жена беше намерена мъртва на известна туристическа пътека в Мериленд. По този случай не са осъществени арести и има премия от $30 000.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР